آینده اینستا و آنلاین شاپ ها

آینده اینستا و آنلاین شاپ ها
در این مطلب با توجه به شرایط پیش آمده بصورت ساده و روان تصمیم بر آن گرفتیم که در قالب یک فایل صوتی و پادکست آینده آنلاین شاپ هایی که دیگر به دلیل ف.لتر شدن احساس خطر میکنند منتشر نماییم.
فروشگاه های اینترتی در آینده به چه سمتی می رود؟
اما این را باید گفت او که امروزه راه اندازی یک کسب و کار جدید حتی با سرمایه ی کم نیز با استفاده از فروشگاه های اینترنتی امکان پذیرشده است و مصرف کننده ها نیز ترجیح می دهند خریدهای خود را آنلاین انجام دهند.
پیش بینی می شود تا سال ۲۰۴۰ تقریبا ۹۵% خریدها کاملا آنلاین انجام می شود؛ به این ترتیب فرصت های زیادی برای کارفرینان فراهم شده است تا با استفاده از فروشگاه های اینترنتی کسب و کارهای خود را راه اندازی کنند.
شاید جالب باشد بدانید؛ در سال ۲۰۱۹ فروشگاه های اینترنتی تقریبا ۳.۵ تریلیون دلار پول درحال گردش ایجاد کردند و پیش بینی می شود این عدد تا سال ۲۰۲۱ به ۴.۹ تریلیون دلار افزایش پیدا کند.
فروشگاه های اینترنتی در آینده چه شکلی می شوند؟
فروشگاه های اینترنتی با گذشت زمان و رشد روز افزون، هر روز برای جذب مشتریان بیشتر با یکدیگر رقابت می کنند و امکانات و خدمات جذاب تری را ارائه می دهند تا بتوانند وفاداری مشتریان را افزایش دهند.
شخصی سازی و جذب مشتری
فروشگاه های اینترنتی برخلاف فروشگاه های آفلاین و حضوری، برای معرفی محصولات و خدمات خود از انسان ها استفاده نمی کنند؛ بنابراین فروشنده ای وجود ندارد تا براساس علایق و سلیقه افراد بهترین کالا را به آنها پیشنهاد دهد.
به همین علت فروشگاه های اینترنتی برای بهبود این ضعف و تقلید شرایط فروش حضوری، خدماتی را در راستای شخصی سازی کردن کالاهای نشان داده در سایت و پیشنهادات بهتر ارائه می دهند.
فروشگاه ای اینترنتی با استفاده از سوابق جستجوی کاربران در سایت، سوابق خرید، نحوه ی تعامل با سایت و … نتایج نشان داده شده به کاربر را شخصی سازی می کنند و به هر فرد کالاهای موردنیاز و موردعلاقه او را نشان می دهند.
طبق بررسی های انجام شده ایمیل های شخصی سازی شده نسبت به ایمیل های ساده ۶ برابر نرخ تعامل بالاتری دارند و ۵۷% کاربران اگر نتایج جستجو سایت برای آنها شخصی سازی شود حاضرند اطلاعات شخصی خود را نیز در سایت ثبت کنند.
هوش مصنوعی و دستیاران آنلاین آینده فروشگاه های اینترنتی را تغییر میدهند!
برای ارتباط بیشتر و بهتر با مشتریان ربات هایی طراحی شده اند که با جمع آوری اطلاعات کاربر، به کاربران در خرید کالای مناسب آنها کمک می کنند. این ربات ها می توانند سوالات کاربران در رابطه با محصولات را جواب بدهند و علاوه بر این در صورت وجود مشکل شکایات کاربران را نیز ثبت و بررسی کنند.
این ربات ها بر اساس هوش مصنوعی و یادگیری طراحی می شوند و می توانند با گوش دادن به مکالمات کاربران تجریبات خود را بهبود ببخشند.
طبق مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۷، ۳۴% کاربران به راحتی با این ربات ها ارتباط برقرار کرده و پاسخ تمامی سوالات خود را گرفته اند.
در انتها این مطلب شما کاربران عزیز فایل پادکست و ویدئویی توضیحات تکمیلی در خصوص آینده اینستا و آنلاین شاپ ها را میتوانید بشنوید و دانلود نمایید.
درباره nrank.ir
یادمه وقتی تو دنیای کارمندی تونستم سایت خیریه رو به خط 1 گوگل برسونم در اوایل کارم، گفتم خوب یک سایتی و راه اندازی میکنم که بتونم به کسب و کار های آنلاین بیشتری کمک کنم و بعد از کلی سرمایه گذاری روی خودم، با آموزش ها، دوره ها و ... نتیجه اون تفکر در امروز شده نوین رنک که افتخار همکاری با موسسات زیادی و داره.
نوشتههای بیشتر از nrank.ir
دیدگاهتان را بنویسید