تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر چیه؟

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر چیه؟
با وجود بیش از ۳ میلیارد کاربر رسانه های اجتماعی، تمایز واضح بین یک بلاگر، واینر و اینفلوئنسر دشوار است. در این دنیای دیجیتالی در حال تغییر که در آن زندگی می کنیم، تعداد بیشماری فعال دیجیتالی، آژانس ها و مشاغل برای به اشتراک گذاری محتوا رقابت می کنند. بسیاری از افراد این واژه ها را به جای یکدیگر استفاده می کنند، اما آنها با وجود بسیاری شباهت ها با یکدیگر تفاوت دارند. هرکس که قصد فعالیت و کسب درآمد از شبکه هایی اجتماعی دارد باید با این اصطلاحات آشنا باشد. در این مطلب قصد داریم به تفاوت بلاگر با واینر و اینفلوئنسر بپردازیم.
کلمات بلاگر و اینفلوئنسر که امروزه در فضاهای مجازی به خصوص اینستاگرام بسیار زیاد دیده و شنیده میشوند.
بلاگرها و اینفلوئنسرها به طور کلی افرادی هستند که با بکارگیری هوش،ذکاوت،خلاقیت و استمرار توانسته اند فعالیت مفیدی داشته باشند،تعدادی افراد را به عنوان فالوور جذب کنند و به شهرت و محبوبیت برسند.
زمینه فعالیت بلاگر ها و اینفلوئنسر ها خیلی شبیه به هم است اما با وجود شباهت ها،تفاوت هایی میان بلاگر واینفلوئنسر ها وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
بلاگر شخصی است که در حوزه خاصی مهارت دارد و این مهارت و توانایی را با ترکیب خلاقیت به افراد زیادی آموزش میدهد و به نوعی محتوا تولید میکند و از این طریق با مخاطبین ارتباط برقرار میکند و میتواند تأثیرگذاری بر روی ذهن و سلیقه مخاطب داشته باشد.
خود شخص بلاگر باید همیشه در حال یادگیری باشد تا بتواند بهترین محتوا را به مخاطب ارائه کند.
واژه اینفلوئنسر(influencer)به معنای تأثیرگذار است و در دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی،اینفلوئنسر به اشخاصی گفته میشود که تعداد زیادی فالوور و مخاطب دارند و رابطه گرم و صمیمی با آنها دارند و به همین دلیل قدرت و نفوذپذیری بسیار زیادی در ذهن و نظر و عقیده مخاطب دارند،طوریکه میتواند به راحتی افکار مخاطب را به سمت چیزی که در نظر گرفته اند هدایت کنند.
معمولا طرفداران و مخاطبین هم چون این افراد را الگو قرار داده اند به نظراتشان احترام میگذارند و به توصیه هایشان عمل میکنند.
اینفلوئنسرها افراد معتبر و مشهور شبکه های اجتماعی هستند که به نوعی میتوانند افراد زیادی را رهبری کنند،سلبریتی ها جزء اینفلوئنسرها محسوب میشوند و نقش قابل توجهی در اینفلوئنسری و تأثیرگذاری دارند.
در این مقاله سعی داریم با تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر آشنا شویم.
۱-میزان تأثیرگذاری
یکی از تفاوت های بلاگر و اینفلوئنسر میزان تأثیرگذاری شان روی مخاطب است،اینفلوئنسرها بخاطر محبوبیت بیشتری که بین افراد دارند ارتباط گستره تر و تأثیرگذاری تری نسبت به بلاگرها دارند.
معمولا اینفلوئنسرها بیشتر و راحت تر میتوانند مخاطبین را متقاعد به انجام کاری کنند،چون جامعه افرادی که آنها را میشناسند خیلی گسترده تر است و نوع ارتباطشان هم متفاوت است.
۲-نحوه تعامل و معرفی محصول
دومین مورد در تفاوت بلاگر اینفلوئنسر نحوه تعامل و معرفی محصول آنهاست.در این مورد باید توجه داشته باشید که بلاگر و اینفلوئنسر با چه روشی با مخاطبین ارتباط برقرار میکنند و محصول را معرفی میکنند.
معمولا بلاگرها زمانی که میخواهند ارتباط تعاملی داشته باشند و برای مثال محصولی را معرفی کنند،سعی میکنند تمام زوایا و جوانب و ویژگی های محصول را به مخاطب نشان بدهند و یک معرفی کامل داشته باشند اما اینفلوئنسرها معمولا به صورت سطحی به نقد و بررسی محصول میپردازند.
اما این به این معنا نیست که معرفی محصول توسط بلاگر بهتر است بلکه این یکی از تفاوت های بلاگر و اینفلوئنسر در حوزه کاری شان است،چون معمولا بلاگرها باید حرفه ای تر و تخصصی تر برای ارائه محصول عمل کنند.
۳-میزان تعهد به مخاطبین
یکی دیگر از تفاوت های بلاگر و اینفلوئنسر میزان تعهد آنها به مخاطبین است.اینفلوئنسرها باید برای تمام کسانی که او را دنبال میکنند از راه های مختلف اعتماد سازی کنند تا بتوانند جایگاه خودشان را در دید مخاطب ارتقاء بدهند و به نوعی به همه آنها تعهد دارند،اما بلاگرها با توجه به اینکه در یک زمینه خاص مهارت دارند ممکن است تعداد کمتری افراد به عنوان دنبال کننده داشته باشند و تعهدشان به مخاطب فقط در حوزه مهارتشان باشد.
۴-تفاوت انگیزه در ارائه محتوا
بلاگر ها و اینفلوئنسرها انگیزه های منحصر به فرد خودشان را در ارائه محتوا دارند و معمولا بلاگرها در زمینه ای که مهرات دارند،محتوا با کیفیت و جذاب تولید میکنند و به محبوبیت میرسند،اما ممکن است که یک اینفلوئنسر اطلاعاتی در زمینه خاصی برای ارائه به مخاطب نداشته باشد و به واسطه شخصیت و گفتار و کلام و …..توانسته باشد به محبوبیت برسد.
جمع بندی و سخن آخر
بلاگر ها و اینفلوئنسر ها افرادی هستند که فعالیت مفیدی در فضای مجازی دارند و توانسته اند افرادی را جذب خودشان کنند.
بلاگر شخصی است که در زمینه خاصی مهارت دارد و این مهارت را با ترکیب خلاقیت و تنوع به کاربران آموزش میدهد،جذب فالوور میکند و به شهرت میرسد و اینفلوئنسر شخصی است که تعداد زیادی فالوور دارد و قدرت نفوذ بسیاربالایی در ذهن مخاطب دارد و به نوعی الگو محسوب میشود.
بین بلاگر و اینفلوئنسر تفاوت هایی مانند میزان تأثیرگذاری،نحوه معرفی محصول،میزان تعهد به مخاطبین و انگیزه در ارائه محتوا وجود دارد.
اما به طور کلی بلاگرها زیر مجموعه اینفلوئنسرها محسوب میشوند.
در این بین یک سوال پیش می آید!
واینر کیست؟
واین (Vine) یک شبکه اجتماعی اشتراک گذاری ویدئوهای کوتاه شش ثانیه ای بود که در سال ۲۰۱۲ توسط توییتر از موسسان آن خریداری شد. به مرور کسانی که در این شبکه اجتماعی ویدئوهای خنده دار و طنزآمیز منتشر می کردند به واینر (Viner) معروف شدند.
با اینکه این رسانه اجتماعی در سال ۲۰۱۷ تعطیل شد اما عنوان واینر همچنان برای تهیه کنندگان ویدئوهای سرگرم کننده و خنده دار در همه شبکه های اجتماعی به کار می رود. به خلاصه می توان گفت که واینرها کمدین های شبکه های اجتماعی هستند که با به اشتراک گذاشتن ویدئوهای طنزآمیز فعالیت می کنند.
شباهت واینر و ولاگر
شباهت واینر و ولاگر این است که هر دوی آنها برای شبکه های اجتماعی ویدیوهای کوتاه تهیه می کنند با این تفاوت که واینرها بیشتر بر تولید محتوای طنز و خنده دار متمرکز هستند در صورتی که ولاگرها هر نوع ویدئویی جالب و سرگرم کننده ای را تهیه می کنند. محبوب ترین بسترهای فعالیت هر دو گروه شبکه های اجتماعی مثل یوتیوب و اینستاگرام هستند.
تفاوت بلاگر با واینر و اینفلوئنسر
در بررسی تفاوت بلاگر با واینر و اینفلوئنسر باید به این نکته توجه داشته باشیم که یک بلاگر یا واینر ممکن است بتوانند به یک اینفلوئنسر تبدیل شوند. به ویژه واینرها معمولا به عنوان زیرمجموعه ای از اینفلوئنسرها به حساب می آیند اما به طور کلی تاثیر اینفلوئنسرها را بر مخاطبان خود ندارند.
برای اینکه تفاوت بلاگر با واینر و اینفلوئنسر را مشخص کنیم باید جنبه های مختلف فعالیت آنها را باهم مقایسه کنیم.
درباره nrank.ir
یادمه وقتی تو دنیای کارمندی تونستم سایت خیریه رو به خط 1 گوگل برسونم در اوایل کارم، گفتم خوب یک سایتی و راه اندازی میکنم که بتونم به کسب و کار های آنلاین بیشتری کمک کنم و بعد از کلی سرمایه گذاری روی خودم، با آموزش ها، دوره ها و ... نتیجه اون تفکر در امروز شده نوین رنک که افتخار همکاری با موسسات زیادی و داره.
نوشتههای بیشتر از nrank.ir
دیدگاهتان را بنویسید